Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur tot 15.30 uur aan de Heyendaalseweg 290. Mooie meuk! Entree 2 euro. De opbrengst gaat naar de organisator. Dat zijn wij zelf ;-).

Spullen inleveren op 3 september

Op zaterdag 3 september kun je spullen inleveren op het terrein van de rommelmarkt. Denk aan: boeken, curiosa, fietsen, bromfietsen, gereedschap, huishoudelijke apparaten, lampen, kleding, schoeisel, sporten kampeerartikelen en speelgoed. DUS GEEN: tapijten, matrassen, meubilair, kussens, ‘dikke’ beeldschermen, witgoed, kachels, radiatoren, computers, televisies, videobanden en asbesthoudende materialen.

Contant betalen op 4 september

Kom snuffelen op zondag 4 september. Je bent van harte welkom! LET OP: je kunt niet pinnen. Betaal zoveel mogelijk met gepast geld. De entree is € 2,-.

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer