Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Rommelmarkt 2019

Al decennialang lang organiseert Harmonie Tarcisius op de eerste zondag van september een rommelmarkt. Inmiddels is dit jaarlijks terugkerende evenement een heus fenomeen aan het worden.

Voor veel mensen is het een gezellig dagje uit. Voor anderen is het haast een reünie met vrienden en familie. Hoe dan ook … de opbrengst van de rommelmarkt is voor Tarcisius van groot belang. Daarvan kunnen we bijvoorbeeld nieuwe instrumenten aanschaffen.

2019

Dit jaar is onze rommelmarkt op zondag 8 september 2019. De zes-en-veertigste editie! Kom je ook? Locatie: het prachtige binnenplein van Aqua Viva, Heyendaalseweg 290, tegenover Roomsch Leven. Van 11.30 tot 15.30 uur. Op zaterdag 7 september halen we in Brakkenstein spullen op. Je kunt bruikbare spullen op die dag ook zelf brengen naar het rommelmarktterrein. De toegangsprijs op zondag is € 1,50.

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer