Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Music in Me

Samen met basisschool Brakkenstein en de Lindenberg is Harmonie Tarcisius in 2012 gestart met Music in Me. De Lindenberg geeft onder schooltijd instrumentale muziekles op de basisschool. Alle kinderen uit groep 5-6-7 krijgen wekelijks les over instrumenten, orkesten en alles wat daarbij hoort. Aan het eind van deze muzieklessen laten de kinderen per klas horen wat ze geleerd hebben. Dat blijkt verbazingwekkend veel te zijn.

 

Een unieke kans

Na een aantal lessen mogen de kinderen – als ze dat willen – kiezen voor een bepaald instrument. Via de harmonie kunnen ze dat instrument lenen en krijgen ze les van een muziekdocent van de Lindenberg. Deze lessen zijn ook onder schooltijd. Daarbij spelen ze mee in het startersorkest van Tarcisius. Een unieke gelegenheid om een instrument te ontdekken. En dat tegen een hele schappelijke prijs. Dit betekent dat iedereen de kans krijgt om het plezier van muziek maken te ervaren.

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer