Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Harmonie orkest – w03 – e02

Na het, na mijn mening succesvol nieuwjaarsconcert van gisteren gaan we weer een nieuwe periode tegemoet. Een periode waar het grote orkest flink moet gaan oefenen voor het nieuwe Proms Concert, oftewel "Tarcisius in Concert" wat in november uitgevoerd gaat worden. En waar het starters- en leerlingen orkest weer gaan oefenen voor het jaarlijkse muziekfestival Klein Brakkenstein. Hieronder staan de mededelingen van deze week beschreven.

 

Carnavalsoptocht Brakkenstein
Op zaterdag, 9 februari is er weer een carnavalsoptocht in Brakkenstein. Als bestuur moeten wij ons nog beraden hierover. Maar hou alvast rekening met de datum.

 

Promsconcert: Tarcisius in Concert
In de bijlage vind je het bestand "muziek" waar allerlei links staan naar de muziek die wij spelen tijdens het promsconcert.
Verder komt op dinsdag, 22 januari een aantal mensen van popkoor Akkoord op bezoek.

 

Nieuwe leden voor de Club van Honderd
Onze club van honderd begint langzaam echt een club van honderd te worden. Deze maand hebben weer twee bedrijven zich bij het lijstje toegevoegd:

Ken jij nog bedrijven, enthousiastelingen of fans die zich bij het lijstje zouden willen toevoegen, dan zouden wij dat graag horen. Wie weet, wordt het nog de club van duizend.

 

Afmelding repetitie
Wanneer je niet bij een repetitie aanwezig kunt zijn, moet je je afmelden bij Alicia. Dit kan via:

 

Afmelding optreden/activiteit
Wanneer je niet bij een optreden mee kan doen, moet je dit zo spoedig mogelijk via de mail doorgeven. Uiterlijk 3 weken van te voren. Wij kunnen geen vervanging meer regelen als we dit 3 dagen van te voren horen.

 

Agenda Tarcisius

  • Za, 9 febr 2013: Serenade Carnaval Dweilorkest (organisatie: Annemiek)
  • Zo, 24 febr 2013: Muziekfestival Klein Brakkenstein (organisatie: Christiane)
  • Di, 26 mrt 2013: Jaarvergadering

 

Agenda Algemeen

  • Z0, 9 febr 2013: Concert met klarinettist Pierre Woudenberg en verdiepend intermezzo door historicus Peter Rietbergen. Klik hier, voor meer info.
  • Zo, 2 mrt 2013: Trombone-dag van Euphonia-Wilsum in Kampen. Voor meer informatie, klik hier.

 

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer