Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Buitenrepetitie op 3 juli

Onze laatste repetitie van dinsdag 3 juli is er niet zomaar eentje. We pakken onze spullen en trekken erop uit. Naar het groene hart van Brakkenstein: het grasveld bij SWON dagbesteding De Zilverden. Dat is ‘naast’ Evers Janssen Tweewielers (bijna tegenover Brakkefort). Behalve ons startersorkest, leerlingenorkest en harmonie-orkest treedt ook smartlappenkoor de Kleppers op.

Zonnetrein
Vanaf 18 uur rijdt de zonnetrein door de wijk om bezoekers naar de buitenrepetitie te brengen en weer naar huis. De trein haalt in ieder geval bezoekers op bij de Heemraadstraat (op/uitstapplaats = Boszicht), Pastoor Wichersstraat (op/uitstapplaats = Aqua Viva), Driehuizerweg (op/uitstapplaats = De Veste), Kanunnik van de Putstraat (op/uitstapplaats = Papendorp).

Gratis consumptie
Iedere bezoeker krijgt een consumptiemunt voor gratis koffie/thee/limonade met iets lekkers. De buitenrepetitie gaat altijd door, ook bij slecht weer. Als het weer erg slecht is, dan vindt de buitenrepetitie plaats in de gymzaal aan de Kanunnik Faberstraat.

Kom gratis luisteren en genieten!

18.20 – 18.50 uur: Startersorkest
19.00 – 19.50 uur: Leerlingenorkest
20.00 – 21.00 uur: Harmonieorkest

Organisatie: Harmonie Tarcisius en SWON dagbesteding De Zilverden.

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer