Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Buitenrepetitie

Bijna een traditie, deze afsluiting van het muzikale seizoen. Of beter gezegd: de laatste repetitie voor de zomerstop. Dit jaar op dinsdag 25 juni. We spelen (bij goed weer) buiten, tegenover Brakkenfort op het grasveld, Kanunnik Mijllinckstraat in Nijmegen. Wij kijken er nu al naar uit. Kom je ook? Een mooi, gratis en voor iedereen toegankelijk optreden op een (hopelijk) zwoele zomeravond in het pittoreske Brakkenstein.

Programma

Tijdens onze buitenrepetitie kun je luisteren naar het Startersorkest, Leerlingenorkest, Harmonie-orkest en het Oma Toos Orkest. Ook is er een heel bijzonder optreden van de groep 6-leerlingen van Basisschool Brakkenstein. Een mooie afsluiting van het project Muziek in de Klas, een initiatief van de Nijmeegse Federatie van Muziekverenigingen.

90 jaar!

Onze buitenrepetitie is inmiddels een heuse traditie. Toch heeft deze leuke activiteit dit jaar een feestelijk tintje: Harmonie Tarcisius bestaat 90 jaar! Gezelligheid staat in onze vereniging nog steeds voorop. Die delen we op 25 juni graag met jou.

Voor iedere bezoeker is er gratis koffie, thee, limonade of een ander drankje. Met iets lekkers erbij. Kinderen kunnen zich uitleven op een springkussen en er is voor iedereen een suikerspin.

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer