Harmonie Tarcisius - Nijmegen

Starters

Beginners kunnen bij Harmonie Tarcisius spelen bij een van de twee opleidingorkesten: het starters- of leerlingenorkest. Speel je drie (of meer) noten? Dan kun je al meedoen bij de starters. Ook als je blokfluit speelt.

 

Het startersorkest repeteert op dinsdagavond van 18.20 tot 18.50 uur. Ben je al iets verder, dan kun je meedoen met het leerlingenorkest: dinsdagavond van 19.00 tot 19.45 uur. Bij beide orkesten spelen zowel volwassenen als kinderen. Bij de starters zijn het vooral kinderen die vaak instromen via bijvoorbeeld een muziekcursus van De Lindenberg of muzieklessen op school.

Maar we doen meer dan alleen ‘blazen’. Als jeugdlid mag je elk jaar op kamp. Dat is hartstikke leuk want je mag meepraten over de invulling van het programma. Ook sluiten we met z’n allen het muzikale jaar altijd af met een verrassende activiteit.

Agenda

Events

  • Geen evenementen
Agenda

Rommelmarkt: 4 september 2022

Duurzaam kopen én een van de oudste muziekverenigingen van Nijmegen steunen? Kom dan op 4 september naar de leukste en meest veelzijdige rommelmarkt van Nijmegen. Van 11.30 uur t...

Lees meer