Starters- en leerlingenorkest w17 – e09

Holland Express
Holland Express is een groep jonge dansers en muzikanten (15-25 jaar) die zelf als groep, samen met de choreograaf, voorstellingen maken en daarmee optreden. Zij hebben ook een Juniorgroep (12-16 jaar) met eigen dansers en muzikanten van deze leeftijd. Ze oefenen 1x per maand op zondag.

Het is best moeilijk uit te leggen wat ze doen, daarom hier de link naar hun website: http://www.hollandexpress.nl/

Holland Express zoekt klarinettist(e) of dwarsfluitist(e) tussen de 12 en 15 jaar die mee willen spelen bij de Juniorgroep van Holland Express.

Aan- en afmeldingen

Afmelding
Thijs Arts. We willen hem bedanken voor al zijn inzet. Thijs heeft de afgelopen jaren het beheer van de muziekbibliotheek op zich genomen. Dit betekent dat er een vacature is voor het beheren van de muziekbibliotheek van het leerlingen- en startersorkest. Kandidaten graag aanmelden bij het bestuur.

Aanmeldingen
Bram Wenno (melodisch slagwerk)
Jan van der Zanden (melodisch slagwerk)

Alicia is de komende tijd niet aanwezig bij optredens en repetities. Door drukte en verandering met werk en studie is de harmonie wat moeilijk te combineren.

Notulen jaarvergadering
De notulen van de jeugd jaarvergadering zitten in de bijlage. Deze zijn ook te vinden in het interne deel van de harmonie website.

• Zo, 2 juni 2013: Leerlingenorkest: Nijmeegs Muziekfestival
  • Wo, 12 juni 2013: Startersorkest: Pannekoekenmiddag