Starters- en leerlingen orkest w21 – e11

Jaarafsluiting gaat niet door
Jaarafsluiting gaat niet door – voor zowel het starters, leerlingen orkest en harmonie orkest.
Voor de jeugd is het kamp de afsluiting van het seizoen. Voor de volwassen is er tijdens de laatste repetitie een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje.

Pannenkoekenmiddag
Op woensdag 12 juni is er de jaarlijkse pannenkoekenmiddag bij Pieter Geijsberts. Elke leerling van het startersorkest mag die middag een eigen muziekstukje laten horen. Een mooi moment om jezelf eens te laten horen! In de bijlage zit een formulier om je op te geven.

Nijmeegs muziekfestival
Nijmeegs muziekfestival: 2 juni. Het leerlingenorkest speelt van 13.00 tot 14.00 uur, het harmonieorkest van 14.00 tot 15.00 uur.

Afscheid Anneke ten Cate
Vrijdag 14 juni; om 10.00 uur aanwezig zijn, vanaf 10.15 à 10.30 uur gedurende ongeveer 20 minuten spelen. Dit optreden is voor alle leden van de harmonie die op basisschool Brakkenstein zitten, maar er is ook ondersteuning van volwassenen nodig. Details hierover volgen ook nog.

Mededeling over de bar

Via deze weg geven we graag meer duidelijkheid over de gang van zaken rondom het bar-gebeuren. Tussen de repetities van de verschillende orkesten door, in de pauze van de repetitie van het grote orkest en na afloop van de repetitie-avond kan er gebruik worden gemaakt van de bar. De omzet van deze barvoorziening is voor Stichting Michaël (de beheerder van het Roomsch Leven). Wij zijn als huurder verplicht om helderheid te bieden over deze omzet: betaalt iedereen netjes zijn of haar drankje, wat is de omzet per repetitieavond en wat wordt er genuttigd door onze leden?

Even enkele zaken op een rij, om het voor ons makkelijker te maken:

• Wees er alert op dat je elk drankje en elke versnapering nog op dezelfde avond betaalt. Het is niet mogelijk om een bedrag open te laten staan tot de week erna. Met veel wisselend barpersoneel is dit te onoverzichtelijk en liggen er fouten op de loer. Mocht je onverhoopt niet kunnen betalen, regel dan iets met één van je mede-leden. Betaling een weekje uitstellen is echt niet meer mogelijk. De mensen achter de bar gaan hier ook alerter op zijn, zodat Stichting Michaël geen omzet misloopt.
  • Alle consumpties tijdens de repetitieavond dienen betaald te worden (dus ook die snelle kop koffie vóór aanvang van de repetitie).
  • Consumpties van één avond kunnen worden opgeschreven, om aan het einde van de avond ineens afgerekend te worden. De mensen achter de bar proberen zo goed mogelijk bij te houden wat er is gedronken. Wij verzoeken alle leden om ook zelf goed mee te helpen onthouden (eventueel zelf ook noteren), zodat misverstanden kunnen worden voorkomen.

Aanspreekpersonen voor barzaken zijn Anita Kersten en Annemiek Kruijssen. Met vragen over het reilen en zeilen kun je dus bij hen terecht. Heb je interesse in bardiensten draaien, geef dat dan ook aan hun door. Wij hopen dat iedereen hun medewerking verleent om het bar-gebeuren goed te laten functioneren. Alvast bedankt!

• E-mail: harmonietarcisius@gmail.com
  • Tel.nr.: 06-81941979 / 0481-750265