Nieuwjaarsconcert 2014

Zo, 12 januari 2014 om 11.30 uur

Het is in Brakkenstein inmiddels een gezellige muzikale traditie: het nieuwjaarsconcert van Harmonie Tarcisius. Elk jaar – op de eerste zondag na de kerstvakantie – treden het starters- en leerlingenorkest en het grote harmonieorkest op in Roomsch Leven. Een erg leuk moment om elkaar de hand te schudden en te genieten van kleine en grote muzikanten. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!

2014

Houd 12 januari vrij in je agenda! Want dat is de zondag waarop we het publiek het nieuwe jaar in blazen.

De starters bijten om 11.30 uur het spits af. Daarna volgen de leerlingen die weer een aantal prachtig stukken bij elkaar gerepeteerd hebben. Het grote harmonieorkest maakt tot slot onder leiding van Lex Bergink, die man van de grappen en grollen, een reis door Amerika. Wees erbij op zondag 12 januari om 11.30 uur!

Nieuwjaarsconcert-2014

Nieuwjaarsconcert 2014