Muziek op zondag: duo Rik Sturmans en Pieter Geijsberts
Het duo Rik en Pieter speelt klassieke muziek met een knipoog naar de lichte muziek. Rik is conservatoriumstudent en speelt hobo, althobo en blokfluit. Pieter is muziekleraar in Nijmegen en begeleidt Rik op piano en accordeon. Pieter arrangeert de muziekstukken voor deze zetting: van ‘Le Cygne’ van Saint Saëns tot een Franse musette of ‘Adios Noniño’ van Piazolla. Dat laatste in een verrassende combinatie van accordeon en blokfluit.

Op zondag 19 mei a.s. spelen Rik en Pieter in de Centrale Bibliotheek De Mariënburg. In de bijlage staat meer informatie.

• Zo, 2 juni 2013: Nijmeegs Muziekfestival (Wim)
  • Zo, 9 juni 2013: Concert Michaelmars (Hans)
  • Do, 13 juni 2013: Serenade Avondvierdaagse voor ouderen (Annemiek)
  • Zo, 30 juni 2013: Afsluiting voor iedereen (werkgroep Annemiek)