Koninginnedag
Hier nog een paar mededelingen over 30 april:
  • We spelen in ieder geval dan ook het Wilhelmus. Willen jullie dit meenemen? (zit als het goed is in het marsenboekje)
  • Het repeteren op 23/4 kan niet doorgaan, omdat er afspraken zijn gemaakt met de Michaël, dat het na 22.00 u stil moet zijn voor de omwonenden. Ik hoorde dit te laat van Karin, zodat ik er nu ook niets meer aan kan doen. Er wordt echter een muziekprogramma samengesteld , dat zonder oefenen zal lukken.
  • Ronald en Siegert, hebben jullie nog een trompettist kunnen vinden?
Helaas heeft de drumfanfare afgezegd voor 30 april en nu zitten wij als organisatie zonder muziek tussen 11.00 u en 11.45 u. Wie van het dweilorkest wil ons helpen, door:
  • om 11.00 u te komen spelen bij Boszicht (Heemraadstraat)'
  • mee te lopen en muziek te maken voorop de optocht van de versierde fietsen van Boszicht naar Roomsch Leven; de route is kort!
  • liefst om 10.45 u komen om klaar te staan.
Alvast bedankt voor het meedoen!!!

Pieter

Dodenherdenking
Op 4 mei concert Dodenherdenking in de kapel van Joachim en Anna. Aanwezig om 18.30 uur; kleding zwart. Het programma: zie bijlage.
Graag verhindering tijdig doorgeven.

Hans

Holland Express
Holland Express is een groep jonge dansers en muzikanten (15-25 jaar) die zelf als groep, samen met de choreograaf, voorstellingen maken en daarmee optreden. Zij hebben ook een Juniorgroep (12-16 jaar) met eigen dansers en muzikanten van deze leeftijd. Ze oefenen 1x per maand op zondag.

Het is best moeilijk uit te leggen wat ze doen, daarom hier de link naar hun website: http://www.hollandexpress.nl/

Holland Express zoekt klarinettist(e) of dwarsfluitist(e) tussen de 12 en 15 jaar die mee willen spelen bij de Juniorgroep van Holland Express.

Aan- en afmeldingen

Afmelding
Thijs Arts. We willen hem bedanken voor al zijn inzet. Thijs heeft de afgelopen jaren het beheer van de muziekbibliotheek op zich genomen. Dit betekent dat er een vacature is voor het beheren van de muziekbibliotheek van het leerlingen- en startersorkest. Kandidaten graag aanmelden bij het bestuur.

Aanmeldingen
Bram Wenno (melodisch slagwerk)
Jan van der Zanden (melodisch slagwerk)

Alicia is de komende tijd niet aanwezig bij optredens en repetities. Door drukte en verandering met werk en studie is de harmonie wat moeilijk te combineren.

Notulen jaarvergadering
De notulen van de jaarvergadering zitten in de bijlage. Deze zijn ook te vinden in het interne deel van de harmonie website.

• Di, 30 april 2013: Koninginnedag in Brakkenstein (Pieter)
  • Za, 4 mei 2013: Dodenherdenking Joachim & Anna (Hans)
  • Zo, 2 juni 2013: Nijmeegs Muziekfestival (Wim)
  • Zo, 9 juni 2013: Concert Michaelmars (Hans)