Uitwisselingsconcert 14 april in de Ooij
Zoals iedereen inmiddels natuurlijk weet is aanstaande zondag, 14 april, het uitwisselingsconcert met De Ooijse Toekomst. Even alle belangrijke zaken op een rij:
Uiterlijk 15.45 uur verzamelen bij Dorpshuis “De Sprong” in Ooij: Prins Bernhardstraat 3, 6576 BB in Ooij.
Het concert duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Daarna wordt er gezamenlijk nog wat gedronken.
We gaan gekleed in het zwart.
In de bijlage zit het programma.
Mocht je zelf geen vervoer hebben, regel dan dinsdag met je mede-muzikanten een lift richting Ooij… en ook weer naar huis.

Koninginnedag
Op 30/4 treedt het dweilorkest van de harmonie op tijdens een toneelstukje over de inhuldiging van Willem-Alexander. Tijdens dit spel voeren kinderen opdrachten uit, zoals het op zoek gaan naar de kroonjuwelen, zeildansen, koekhappen. Het dweilorkest zorgt voor de vrolijke muziek hierbij.
We zullen een keer na de dinsdag-repetitie van 23 april oefenen (het vierdaagse-repertoire en natuurlijk het WILHELMUS). Alle muzikanten zijn welkom, maar ik heb nog geen trompettist. Dus: wie oh wie helpt mij hieraan?

Tijd: 30 april, 11.45 u -13.00 u (indien mogelijk 10 minuten eerder aanwezig zijn)
Plaats: Eigenwijs (naast Roomsch Leven)

Pieter

E-mail: harmonietarcisius@gmail.com