A.s. dinsdag jaarvergadering
A.s. dinsdag vindt de jaarvergadering plaats voor alle leden van onze orkesten. Vanaf 20 uur is de algemene ledenvergadering voor alle volwassenen. Jeugdigen die meespelen bij het harmonie orkest zijn zeker ook welkom, maar hebben helaas nog geen stemrecht. Om 19 uur is er weer een jeugdvergadering voor alle leden jonger dan 16 jaar.

Vacature barmedewerker
De barmedewerker zorgt ervoor dat er voor, tijdens en na de repetities aan de bar aanbod van consumpties is voor de aanwezigen.  Hij/zij is daarvoor op dinsdagavond aanwezig vanaf 19:45 uur tot ±22:45 uur, en draagt zowel zorg voor het serveren van consumpties als voor het klaarzetten en het opruimen van de benodigde spullen.

Voorbereidende werkzaamheden

Voorafgaand aan de repetitie van het harmonieorkest bereidt de barmedewerker het verstrekken van koffie en thee in de pauze reeds voor door de benodigde spullen klaar te zetten, zoals kopjes, suiker en melk. Ook wordt dan het koffiezetapparaat en de waterkoker in gereedheid gebracht zodat deze tijdens de eerste helft van de repetitie slechts nog ingeschakeld hoeft te worden en de koffie bij het aanbreken van de pauze al klaar is.

Werkzaamheden tijdens de pauze
Tijdens de pauze draagt de barmedewerker zorg voor het verstrekken van koffie, thee en andere consumpties en het correct afrekenen daarvan. Hij/zij houdt de afname van de verschillende mensen nauwkeurig bij.

Werkzaamheden na de repetitie
De barmedewerker verzorgt het verstrekken van consumpties na de repetities. Tevens zorgt hij/zij ervoor dat de vaat van de pauze (met behulp van een vaatwasser) weer schoon en droog wordt opgeborgen.

Boekjes sinterklaas- en kerstliedjes
Wil iedereen die nog muziekboekjes met Sinterklaas- en Kerstliedjes heeft die inleveren bij Evertine tijdens de repetitie van dinsdag a.s.? We kunnen dan zorgen dat alle boekjes worden gelamineerd en ze volgend jaar weer aan iedereen die meespeelt uitdelen.

Uitwisselingsconcert 14 april in de Ooij
Door Muziekvereniging De Ooijse Toekomst zijn we uitgenodigd voor een uitwisselingsconcert op zondag 14 april in Dorpshuis de Sprong in de Ooij. Een uitnodiging voor een uitwisselingsconcert is altijd welkom en leuk om invulling aan te geven. Zeker in deze tijd waarin we druk zijn met repeteren, maar niet zoveel optredens hebben.
Het concert begint om 16 uur en duurt tot 18 uur. Daarna wordt er nog gezamenlijk iets gedronken. Je horen nog hoe laat we ter plaatse verzamelen.
Kleding: in het zwart.

E-mail: harmonietarcisius@gmail.com
Tel.nr.: 06-81941979

Di, 26 mrt 2013: Jaarvergadering