Tarcisius in Concert

Elke drie jaar organiseert Harmonie Tarcisius een groot(s) concert in een theater in Nijmegen of directe omgeving.

Tijdens deze concerten verzorgen we een avondvullend programma met muziek en show. Het eerste concert vond plaats op 9 april 2011 en was een traditioneel PROMS concert. Samen met Popkoor Switch en zangeres Annemiek Jansen speelden we de sterren van de hemel in Theater Maldensteijn. Een onvergetelijke ervaring. Twee jaar later – op 2 november 2013 – traden we op in een uitverkochte De Lindenberg. Het thema was  Black & White.

Taricisius in Concert 2016

Op 16 april 2016 stonden we weer in De Lindenberg. De titel van het programma was Latin Live @deLindenberg. Programma: van Chan Chan tot Cuban sound. Van Objection tot Oblivion. En min of meer alles daartussenin. Met een speciale gelegenheidsband en twee prachtige danskoppels van danscentrum Vermeulen. Een bijzonder geslaagde avond die gepresenteerd werd door Marieken Peters.