Start cursus Muziek Maak Je Zelf!


Start: 13 januari 2014
 
Zit jij op de bassisschool en wil je graag meer weten over het bespelen van een muziekinstrument? Dan is deze cursus echt iets voor jou.
 
Tijdens de cursus leer je van alles: hoe zit een orkest in elkaar? Welke instrumenten zijn er allemaal en hoe klinken ze? Je leert ook noten lezen en natuurlijk samen muziek maken. De cursus kost €120 begint elk jaar in januari. Daarvoor krijg je 15 leuke, uitdagende lessen en een map met muziek. Je moet zelf een blokfluit meenemen.
 
Hoe ziet de cursus eruit?
Elke week komt er een ander instrument aan bod. Van trombone tot dwarsfluit, van slagwerk tot klarinet. Je mag deze instrumenten uitproberen. En wat is er nou leuker dan bijvoorbeeld op zo’n grote bariton blazen? De laatste les mag je aan je broertjes, zusjes, ouders of grootouders laten horen wat je allemaal geleerd hebt. Dan geef je met je muziekmaatjes een mooie presentatie. Daarnaast mag je een keer gaan kijken bij het startersorkest van Harmonie Tarcisius.
 
Een diploma, en dan….?
Aan het eind van de cursus krijg je een diploma. Wil je doorgaan met muziek maken? Dan kun je dat op verschillende manieren doen. Je kan doorgaan met blokfluitles. Met je blokfluit mag je meespelen in het startersorkest. Maar je kunt ook kiezen voor een van de orkestinstrumenten. Je kunt dit instrument gratis bij ons lenen.
 
Wil je opgeven voor de cursus die in januari 2014 begint? Klik hier.
 
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op.

Terug

Agenda

Events

  • No events
Start cursus Muziek Maak Je Zelf!