Muziekfestival Klein Brakkenstein


Elk jaar organiseert Harmonie Tarcisius een bijzonder festival in Roomsch Leven: Muziekfestival Klein Brakkenstein. Het programma is heel gevarieerd.

 

’s Ochtends zijn er optredens van verschillende jeugdverenigingen uit de regio Nijmegen. In de middag gaan de muzikanten aan de slag in workshops. Daar leren ze in anderhalf uur tijd een nieuw stuk, dat precies past bij hun niveau. Alle workshopdeelnemers mogen natuurlijk laten horen wat ze ervan gemaakt hebben. De dag eindigt – traditiegetrouw – met een optreden van alle muzikanten samen. Elk jaar weer een belevenis. 

 

Muziekfestival 2013
Op 24 februari vond het festival van 2013 plaats. Maar liefst vijf jeugdorkesten hadden zich een weg door de sneeuw gebaand om te spelen in Roomsch Leven: El Monte uit Alverna, muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal,  de Millingse Fanfare St. Cecilia, Harmonie Tarcisius (leerlingen- en startersorkest) en De Pieter Geijsberts Band. Zelden zo’n spetterende show meegemaakt. Met heuse lichtgevende sambaballen. We kijken uit naar 2014!


Terug

Agenda

Events

  • No events
Muziekfestival Klein Brakkenstein