Concert Klein Brakkenstein

Op zondag 22 maart organiseert Harmonie Tarcisius uit Nijmegen een uitwisselingsconcert speciaal voor opleidingsorkesten. Tijdens dit concert presenteren zich drie orkesten en wordt op het eind afgesloten met een gezamenlijk eindstuk.

Het vindt plaats in wijkgebouw Roomsch Leven en begint om 11.00 uur. De entree is gratis.

Dit jaar doen het leerlingenorkest "De Jeugdbende" van Harmonie KNA (Beek-Ubbergen), studieorkest muziekverenigingen OBK uit Ravenstein en St. Hubertus uit Herpen en ons eigen leerlingenorkest mee.

10.30 uur Zaal open
11.00 Opening van het concert
11.10 – 11.35 Leerlingenorkest Harmonie Tarcisius o.l.v. Lex Bergink
11.40 – 12.05 Leerlingenorkest De Jeugdbende Harmonie KNA uit Beek-Ubbergen o.l.v. Marieke van Ruitenbeek