Concert Klein Brakkenstein

Op zondag 22 mei organiseert Harmonie Tarcisius speciaal voor opleidingsorkesten een uitwisselingsconcert.  Tijdens dit concert presenteren zich vier orkesten en sluiten we af met een gezamenlijk – daverend – eindstuk. De muzikale jeugd uit de regio in actie, erg de moeite waard!

Concert Klein Brakkenstein vindt plaats in Roomsch Leven, Heyendaalseweg 239 in Nijmegen, en begint om 11.00 uur. De entree is gratis.

Dit jaar doen “De Jeugdbende” van Harmonie KNA (Beek-Ubbergen), het opleidingsorkest en de jeugdslagwerkgroep Muziekvereniging Sint Cecilia (Sint Anthonis) en ons eigen leerlingenorkest mee.

10.30 uur Zaal open
11.00 Opening van het concert
11.10 – 11.35 Opleidingsorkest Muziekvereniging Sint Cecilia olv Frank van Hassel
11.40 – 12.05 Leerlingenorkest Harmonie Tarcisius o.l.v. Lex Bergink